Wednesday, April 27, 2011

macam-macam rasa..

Salam..

Lama sungguh tak menaip kat sini.. rasa cam kesian pulak..

Hmmm.. hari bos lama saya datang. Bos yang paling best di dunia. Bos yang sangat berhemah dalam menegur orang bawahan.. Terubat pulak rasa tegang dalam hati.. Hmm... rasa macam nak bandingkan jer dua-dua bos ni.. Bos lama saya kan dia tak berkira sangat. Masa saya jaga dia dulu saya tengah mengandung. Saya tak ada sangat alahan teruk cuma saya jadi kuat tidur gile-giler... tak tahan sangat mata asyik nak tutup jer. ade time tu saya nak tertidur time driving.. asal pukul 10 pagi jer dh start tak boleh bukak mata, tersengguk-sengguk atas meja.. Bila dh tak tahan sangat kadang-kadang saya tertidur atas meja.. Bos saya tak kesah pun sebab saya dh bagi tau awal-awal yang saya memang mengantuk sejak mengandung.

Tapi kalau bos sekarang ni dia tak berapa best.. hmmmm.. cerita banyak pun tak best.. ni sekarang dalam bilik dia pun tengah duk marah-marah pegawai... hmmm

Saya rindu bos lama saya.. bestnyer kalau dapat jaga dia balik..

4 comments:

  1. kembang idong jap.. bangga pulak HS datang komen kat sini.. Dah try tumbuk tadi tapi tak kena..

    ReplyDelete
  2. tak nampak telinga dia. Dia pakai tudung

    ReplyDelete